Fillers

Fillers

lanas beauty

& academy

Fillers är ett konstgjort ämne som sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. En filler är en injicerbar icke-animaliskt Hyaluronsyra. Ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen.
Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket har gjort denna fillertyp till den mest använda i världen.Intresset för fillers är väldigt stort. Detta beror på fyra faktorer:

  • Behandlingen är enkel
  • Resultaten blir synliga
  • Riskerna är små
  • Kostnaden är rimlig

Att Tänka På Efter Behandlingen

lanas beauty

& academy

Om man äter Magnecyl eller Ipren eller liknande kan man lättare få blåmärken i injektionsområdet. Välja behandlingsdag en dag då man inte ska träna samma kväll. Det tar lite energi att få en fillerbehandling. Se därför till att du ätit och druckit ordentligt innan.

Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.
Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig. Undvik även smink under 24 timmar.
En påfyllnads behandling kallad för touch up inom två månader rekommenderas efter första behandlingen. Då behöver man inte börja om från början. En påfyllning rekommenderas för fillers inom 2 månader.

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och ha små blåmärken i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några dagar.
Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers precis som namnet antyder inte är permanenta.
Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts.

En injektionsbehandling med fillers är ett enkelt ingrepp.Inför din första fillerbehandling får du först träffa din injektionsbehandlare på vår klinik för en konsultation. Där görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandligen.En fillerbehandling tar ca 30 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Den går till på ungefär följande sätt:  först gör vi en bedömning och konsultation. Du som klient skriver på din samtycke papper. Vi erbjuder lokal-bedövning på plats. Injektionsplatserna rengörs och desinficeras. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20 minuter.Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen.

© 2020, Lanasbeauty. Alla Rättigheter är reserverad
WEBDESIGN