BOTULINUM TOXIN

Botulinum Toxin (Botox)

lanas beauty

& academy

Botox är en muskelavslappnande ämne som injekteras med en mycket tunnål i den underliggande mimisk muskulaturen och är en av de världens vanligaste medicinska estetisk behandlingar mot rynkor och fina linjer.
Resultat är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansikte rörelse, ålder mm. blir mindre synliga och i de flesta behandlingar försvinner helt. Behandlingen är smärtfri och resultatet syns efter ett par dagar och håller sig upp till 4-6 månader.

Efter Behandlingen

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några timmar. det dröjer ungefär 3 – 5 dagar innan du märker av effekten som kommer smygande och ökar gradvis i 10-14 dagar. Dag 14 ser du full effekt. Vanligtvis bokar vi in dig på ett återbesök efter 14 dagar för att se hur det ser ut och om behandlingen behöver kompletteras.
Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av botox inte är permanenta.
Den resultatet kommer att gå tillbaka inom 3-6 månader beroende på livstil

Hur Går En Behandling Till?

En injektionsbehandling med botox är ett enkelt ingrepp.Inför din första botoxbehandling får du först träffa din injektionsbehandlare på vår klinik för en konsultation. Där görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandligen. En botox behandling tar ca 30 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Den går till på ungefär följande sätt. Först gör vi en bedömning och konsultation, du som klient skriver på din samtycke papper. Injektionsplatserna rengörs och desinficeras. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 5 minuter. Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Resultaten av en behandling med botox syns inom 3-14 dagar efter behandlingen.

Biverkningar

Små blåmärken kan uppkomma och synas i det behandlade området. Biverkningar av botox behandlingar är mycket sällsynta. Om en biverkning skulle uppstå är den lokal och alltid övergående. Små blåmärken kan uppkomma och synas i det behandlade området

© 2020, Lanasbeauty. Alla Rättigheter är reserverad
WEBDESIGN