Microblading utbildning

Kostnaden är 25 000:- inkl moms & kit värde 5000kr. Vår pedagogiska utbildning är 3 dagar och hålls av yrkesverksam leg. lärare och cert. microbladingartist och är skräddarsydd så att den omfattar allt du behöver veta inom microblading (3D bryn ) – inga förkunskaper krävs! I utbildningen ingår alltid en högkvalitativ utbildning som täcker både teori och praktik, diplom- och certifikat samt ett fantastisk startkit som innehåller allt du behöver för att kunna komma igång och jobba!
Dag 1: Vi börjar dagen med teori och går igenom start kitet och lär känna våra nya verktyg. Vi går igenom färglära, brynformning, olika hudtyper, förberedelse för miljö & hälsa, hygien, rutiner samt annan viktig info. Efter lunch övar vi mer på bryn form samt övar på syntethud och lär oss blanda olika färger för olika hudtyper och åldrar.

Dag 2: Förmiddag fortsätter vi att öva på syntethud och eftermiddagen kommer utbildningsledaren Lana börja med att demonstrera hela microblading proceduren steg för steg på en modell.

Dag 3: Övar eleverna på riktiga modeller tillsammans med lärare.

Diplom nr 1 utfärdas efter avslutad utbildning men diplom nr 2 som är det slutgilitiga certifikatet kommer att ges efter att ni mejlar in 10 godkända kund bilder.

Vi garanterar en livstids support och direktkontakt med leverantörer.

Anmälningsavgiften är 5000kr inkl moms och resterande av beloppet betalas in ca 2 veckor innan kursen!