FAQ

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-13apw97′]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=’av-minimal-toggle’ colors=’custom’ font_color=’#0c0606′ background_color=’#eaeaea’ border_color=’#a0a0a0′ av_uid=’av-jo5sgv7i’]
[av_toggle title=’3d bryn/Microblading’ tags=” av_uid=’av-11fd4l7′]
Vid Microblading/ 3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill mellan 8-12 månader.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’inför ditt besök’ tags=” av_uid=’av-zclifv’]
Sola inte på 24 timmar innan. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Se också till att ha ätit lite innan du kommer.
Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Så går en behandling till’ tags=” av_uid=’av-xsl9kb’]
Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans  överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en gelé och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandlingen är 7-10 dagar, men slutresultatet kan visa sig först upp till 3-4 veckor.
Efter besöket:
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30%-50% faller av efter första behandling, och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som skall göras inom 7 veckor) i priset. Mer än ett återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra återbesök kostar 550kr.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’EFTERVÅRD STEG FÖR STEG & LITE TILL’ tags=” av_uid=’av-w9bdrf’]
1.Direkt efter ( Dag 1 ) – tvätta händerna med tvål – tvätta ögonbrynen ordentligt 2 ggr första timmen sedan
en gång varje timme med destillerat eller renat vatten (Apoteket) vatten – torka dem med en pads
– och applicera mycket tunt lager av vaselin. Använd absolut INTE koksalt eller andra typer av sårtätt innehållande salter.
2. Dag 2- 3- 4- 5- 6 -7 – appliceras ett TUNT lager av vaselin med en tops eller en decificerad fingertopp
2 gånger per dag – en gång på morgonen och en gång på kvällen.

 1. INGEN TRÄNING ! – ingen fysiskt aktivitet som leder till svettningar på en vecka.
 2. INGET SMINK – på tatueringen , bara vaselinkrämen – 7-10 dagar .
 3. Duscha snabbt ca 15 min – lägg ett tunt lager vaselin innan.
 4. Använd ej ansiktskräm på pannan under en vecka. Det ökar risken för infektion.
 5. Undvik klorerat vatten (pool) och bastu i 14 dagar efter behandlingen.
 6. Undvik solarium i 30 dagar efter behandlingen.
 7. Sol, saltvatten bleker pigmentet. Skydda brynen noggrant.
 8. Skrapa, klia inte

[/av_toggle]
[av_toggle title=’ANSIKTSLYFT UTAN OPERATION’ tags=” av_uid=’av-unx71n’]
Med stigande ålder minskar hyaluronsyra och därmed elasticiteten i huden. Andra faktorer som påskyndar rynkbildningen är rökning, alkohol, för mycket sol, sömnproblem och stress.
En injektionsbehandling med fillers används för att addera volym  t. ex. i kinder, haka och läppar, tillför fukt, ändra ansiktets konturer och fylla ut fina linjer, rynkor och djupare veck bland annat.
Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens. Den är inte permanent utan bryts ner succesivt.
Fillers används med fördel i kombination med muskelavslappnade medel.
Man kan således göra ett ansiktslyft utan operation och konvalescens.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’STYLAGE FILLER’ tags=” av_uid=’av-t0pmxn’]
Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratoire Vivacy, och klassas som den tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-permanent ämne. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö.
Alla våra filler är CE märkta
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR LÄNGE HÅLLER FILLER?’ tags=” av_uid=’av-r24p63′]
Normalt håller fillers mellan 3 – 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet
För att få fillern att hålla längre är tätare behandlingar i början så första 2-3 gångerna ska man fylla läpparna regelbundet. Med ca 2 månaders mellanrum. Detta för att bygga upp läppen och öka hållbarheten. Första gången man fyller kan kroppen bryta ned det lite snabbare.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?’ tags=” av_uid=’av-p8xipn’]
Före behandling med fillers går jag alltid igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.
Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål.
Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta.
En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta, ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.
Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Laserborttagning av tatuering ‘ tags=” av_uid=’av-oc8e63′]
Kanske har du som många andra önskat göra ögonbryn i 3D/ Microblading  men har en gammal tatuering som blivit missfärgad? Eller har du en kroppstatuering du önskar ta bort?
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Vi hjälper dig från början till slut.’ tags=” av_uid=’av-ltjfl7′]
Vi arbetar med 2 olika lasermaskiner , båda   ND Yag Laser  som har  två olika våglängder vilket ger möjligheten att behandla många olika färger.
Våglängderna som används är 532 nm och 1064 nm.
Lasern skickar ut kraftiga ljus-pulser som slår sönder bläckpigmentet i huden och färgen avlägsnas sedan själv av kroppen.
Antalet behandlingar som krävs för att ta bort en tatuering helt, eller bleka den beror på tatueringens färg och färgfabrikat, tatuerigens ålder och djup, placering, din hudtyp, din ålder och område. Det går inte att lova eller ge något exakt svar. Men det vanligaste är att det behövs 5-12 behandlingar.
Laserbehandlingen påverkar huden som  ett väldigt ytligt brännsår, du blir röd och svullen och ibland kan det även bli små blåsor. Det är därför viktigt att följa dom skötselråd vi ger.
Pris laserborttagning av tatuering
Brynborttagning 500kr per/behandling
Kroppstatuering borttagning 800kr per/behandling.
Boka in en tid så hjälper vi dig!
Avbokning ska ske minst 24 timmar innan besöket
[/av_toggle]
[av_toggle title=’BOTOX ‘ tags=” av_uid=’av-knzszv’]
Det muskelavslappnande medlet botulinumtoxin – mer känt som Botox – är ett ett väl beprövat och godkänt läkemedel och är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar.
Det är vanligast att använda botox kring pannan och ögonvrå. Rynkorna man blir av med är “Arga rynkan” mellan ögonbrynen som också kallas “Glabella”, horisontella rynkor i pannan samt “Kråksparkarna” vid ögonvrårna.
Botox uppvisar även positiva resultat vi behandling av migrän och spänningshuvudvärk.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’SÅ FUNGERAR BOTOX’ tags=” av_uid=’av-imqufv’]
Botox blockerar impulsen från nerven till musklarna så att de inte längre kan dras samman och eliminerar därigenom linjer och rynkor. De obehandlade musklerna påverkas inte, vilket gör att din normala mimik inte påverkas. Efter behandlingen blir huden slätare och mjukare. Man ser effekt inom 3-4 dagar och effekten sitter i regel mellan tre och sex månader och varar längre för varje behandling du genomgår.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?’ tags=” av_uid=’av-h7fa3f’]
Behandlingen är snabb och enkel. Genom knappt kännbara tunna nålstick injiceras botox i behandlingsområdet. Ingen bedövning behövs och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.
Många av våra kunder väljer att kombinera Botox med andra ansiktsbehandlingar, som t. ex. fillers/injektioner och uppnår mycket gott resultat.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR OFTA BEHÖVER DU BEHANDLAS?’ tags=” av_uid=’av-g9rn9n’]
Det beror på din nuvarande status.
Är du ung och vill förebygga rynkor från att utvecklas behöver du inte behandlas mer än 1-2 gånger per år.
Är du äldre med djupa rynkor kan du behöva 2-3 behandlingar per år för att upprätthålla effekten. En fördel är dock att effekten av behandlingen efter varje förnyad behandling sitter i längre för var gång, så att du allt eftersom behöver allt färre behandlingar.
Hållbarheten efter behandlingen är individuell och varierar mellan olika individer.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’EFTER BOTOXBEHANDLINGEN’ tags=” av_uid=’av-dujuuz’]
Efter botoxbehandlingen bör du inte gnida på eller massera det behandlade området – det kan göra att botulinumtoxinet sprider sig till närliggande muskler som man inte vill behandla. Man bör också ta det lugnt det närmaste dygnet efter behandlingen och t ex undvika fysisk träning.
Resultatet av behandlingen syns inte direkt – effekten sätter in efter ett par dagar och det kan ta upp till ett par veckor innan den fulla effekten sätter in. I samband med första behandlingen bokar vi alltid in ett återbesök att bedöma resultatet och avgöra om större mängd av läkemedlet behövs för att uppnå önskad effekt.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’SAGONI MELT – UPPLÖSNING AV DUBBELHAKA’ tags=” av_uid=’av-18q6zv’]
Sagoni Melt är en effektiv fettförbrännare – en dermatologisk testad produkt som hjälper till att forma och förbättra underdelen av ansiktet. Sagoni Melt är ett nytt alternativ till lokal fettsugning, kirurgi och estetisk behandling för avlägsnande av submentalt fett, även känt som dubbelhaka.
Sagoni Melt består av två delprodukter – Sagoni Melt Professional – en komplex formel för behandling av dubbelhakfettet som kombinerar natriumdeoxikolat (känd som deoxikolsyra), koffein och l-karnitin med olika aktiva ingredienser som har antiinflammatorisk och antioxidativ effekt- detta är en injektionsampull som injeceras i fettet. Detta kan sedan komplementbehandlas med Sagoni Melt Special Care- en hudtonande, åtdragande och fuktgivande behandling. En kräm som ska appliceras och masseras i det behandlade området.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?’ tags=” av_uid=’av-aa5atn’]
Jag markerar först området som ska behandlas. Sagoni Melt injiceras utspritt med en tunn nål i fetcellerna under hakan, ungefär på 20-30 ställe. Behandlingsmedlet tar sönder fettcellernas vägg, kroppen bryter ner resterna som elimineras på naturliga vägar. Kroppen aktiverar samtidigt en liten inflammatorisk reaktion som gör att huden i det behandlade området åtstramas. Efter injektionsbehandlingen masseras det behandlade området ordentligt med Sagoni Melt Special Care. Denna kräm får du med hem och du själv bör också massera området 2-3 ggr om dagen i ca 2-5 minuter. Uppföljningen sker 2 veckor efter behandling.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’HUR OFTA BEHÖVER DU BEHANDLAS?’ tags=” av_uid=’av-9e8w8b’]
Det behövs 1 behandling var 2-4 vecka tills du har genomgått 4-6 behandlingar och dubbelhakan är borta. Effekten är permanent.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’GÖR DET ONT?’ tags=” av_uid=’av-7c22jf’]
Behandlingen är nästan smärtfri. Nålsticken känns i princip inte, däremot kan man känna en brännande känsla under behandlings­ögonblicket som varar enbart några minuter.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?’ tags=” av_uid=’av-6cbuiz’]
Vid en lyckad behandling svullnar det behandlade området något. Det är ett tecken på att medlet börjar verka. Viss ömhet och tillfälligt känselbortfall i det behandlade området kan förekomma. Mindre blåmärke kan förekomma av sticken, men det är helt övergående.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’VAD INNEHÅLLER PRODUKTEN?’ tags=” av_uid=’av-4qa31n’]

 • Vatten
 • Karnitin
 • Koffein
 • Natriumdeoxikolat
 • Methylsilanol Mannuronat
 • Cynara Scolymus Extrakt
 • Tiamin HCl
 • Pyridoxin HCl
 • Natrium Riboflavinfosfat
 • Panthenol
 • Ginkgo Biloba Extrakt
 • Alkohol
 • PEG-40 Hydrerad ricinolja
 • Sorbinsyra
 • Fenoxietanol
 • Natriumhydroxid
 • Natriumklorid

[/av_toggle]
[av_toggle title=’YTTERLIGARE INFORMATION’ tags=” av_uid=’av-30l5cb’]

 • Steril dermatologisk produkt.
 • Dermatologiskt testad.
 • Innehåller inga färgämnen.
 • Innehåller inga parabener.
 • Är inte testad på djur.
 • Tillverkas i Spanien av Skin Tech Pharma Group.

[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[/av_one_full]